Viering start bouw met slaan feestelijke paal door wethouder D.A. Markwat

15 maart 2022

Viering start bouw met slaan feestelijke paal door wethouder D.A. Markwat

Sommelsdijk || Twee weken geleden is de ‘officiële’ eerste paal de grond in gegaan op de projectlocatie Everdinapolder. Gisteren heeft onder andere wethouder D.A. Markwat de ‘feestelijke’ paal geslagen middels een antieke heistelling. 🏗🏠🌞 Onder het genot van de koffie en gebak in de zon is daarna met directe betrokkenen bij dit project de ‘start’ van de bouw van een zeer bijzonder project gevierd. 🎉☕️🍰 Dit project bevat namelijk bijna 100 woningen, die allemaal te huur zullen worden aangeboden. Sinds gisteren kunt u op de locatie de mooie bouwhekdoeken bewonderen met daarop impressies en informatie betreffende het project.

2Ee35411 2Fca 4824 Ae90 8F9232d6449c
/

Door Bouwonderneming Stout B.V. zullen 30 eengezinswoningen, 27 levensloopwoningen en een appartementengebouw met 41 appartementen worden gebouwd. De eengezinswoningen zijn een ontwerp van onze eigen architect Sebastiaan Bom, de levensloopbestendige woningen en appartementen zijn een ontwerp van Richard Ariëns van Ziggurat.

Voor zowel de appartementen als de levensloopwoningen geldt dat er samenwerking wordt aangegaan met Estea, een landelijk opererende zorgpartij. Een uniek concept waarbij er vanuit Estea servicepakketten aangeboden gaan worden aan zowel de huurders van de appartementen, als van de levensloopbestendige woningen. Deze pakketten bevatten niet alleen service op het gebied van zorg, maar bijvoorbeeld ook schoonmaak, maaltijdservice en tuinonderhoud. Dit zodat bewoners volledig ontzorgd kunnen wonen.

❗️ Zou u wel een woning of appartement willen huren in Everdinapolder? Neem dan een kijkje op onze website www.estateinvest.nl en schrijf u in als geïnteresseerde middels het interesseformulier. Dan zult u van ons bericht krijgen als wij gaan starten met de verhuur. ❗

terug naar overzicht

Omlaag