Portfolio

Portfolio

Onze projecten zijn onze trots

Logo Estate Invest
Gerealiseerde projecten

Inmiddels zijn er diverse projecten gerealiseerd en zijn er vele projecten in ontwikkeling. Kenmerkend voor Estate Invest is de diversiteit in het gevelbeeld, de luxe afwerking tot in detail en de prettige sfeer van het gehele project.

Bekijk het aanbod
Oude-Tonge

Molenpolder

EKF 20210319 0167
EKF 20210319 0035
/

Omschrijving

Plezierig wonen is jezelf thuis voelen op een unieke plek in de woning van uw dromen. Molenpolder sluit aan bij het dorpse karakter van Oude-Tonge. Het hart van het plan is een sfeervol groen (dorps)plein waar de statige woningen rondom gesitueerd zijn. Molenpolder voelt écht als thuiskomen.

Middelharnis

De Oude Werf

Banner
/

Omschrijving

Midden in het historische havengebied van Middelharnis ligt een schat verborgen, namelijk 'De Oude Werf'. De ligging van ‘De Oude Werf’ is uiterst fraai, zo grenst het direct aan het havenkanaal en sluit het aan op de haven van Middelharnis. ‘De Oude Werf’ omvat een 23-tal sfeervolle woningen met een eigen karakter en kenmerken.

Dirksland

De Nieuwe Gooye

QV1C9846
/

Omschrijving

De Nieuwe Gooye wordt ook wel de mooiste woonwijk van Nederland genoemd. Deze prachtige woonwijk wordt geroemd door zijn unieke uitstraling, tijdloze architectuur, groene ruimte en vele waterpartijen.

Middelharnis

Parel van de Delta

Cam 1 P
/

Omschrijving

De Parel van de Delta is weer gaan schitteren op de mooiste locatie van Middelharnis! Het voormalige hotel-restaurant aan de haven van Middelharnis heeft plaats gemaakt voor een 17-tal prachtige luxueuze appartementen en 3 unieke penthouses.

Middelharnis

Polderzicht

Polderzicht V38
/

Omschrijving

'Polderzicht' bevat 22 ruime en luxueuze twee-onder-één-kapwoningen en een viertal royale tussenwoningen. De woningen zijn uiterst gunstig op de percelen gesitueerd waarbij alle woningen zeer ruime en zonnig gelegen tuinen (zuidoosten) hebben. Vanuit de woningen is er aan de voorzijde een prachtig uitzicht op de uitgestrekte polder van Middelharnis.

Goedereede

De Nieuwe Oostdijk fase 1

QV1C9564
/

Omschrijving

De Nieuwe Oostdijk is een uniek project, gelegen aan de rand van Goedereede. Het totale gebied is grotendeels omgeven door water en veel groenvoorzieningen. De 67 diverse woningen worden gekenmerkt door een tijdloze architectuur met moderne elementen en zijn allen voorzien van prachtige detailleringen waardoor vrijwel iedere woning een gevel heeft met een eigen identiteit. Dit komt bijvoorbeeld tot uiting in de woningen die zijn voorzien van een bordesje, hetgeen een verwijzing is naar het oude centrum van Goedereede waar dit veel werd toegepast.

Middelharnis

Fletcher strandhotel Haamstede

Ziggurat2021 10
Ziggurat2021 12
Ziggurat2021 3
Ziggurat2021 6
Ziggurat2021 2
Ziggurat2021 11
Ziggurat2021 7
Ziggurat2021 9
Ziggurat2021 8
Ziggurat2021 5
Ziggurat2021 4
18232 Ai Standpunt F V03 Klein 72
/

Omschrijving

Dit prachtige hotel is opgeleverd medio 2020 en bevindt zich bijna direct aan het prachtige weidse duinlandschap en nabij pittoreske dorpjes als Renesse en Burgh-Haamstede.

Middelharnis

Fletcher hotel Duinzicht

Hotel Duinzicht
/

Omschrijving

In Ouddorp hebben wij het voormalige hotel Duinzicht gerenoveerd en uitgebreid en wordt het hotel tegenwoordig geëxploiteerd door Fletcher. Dit hotel ligt direct achter de duinen van Ouddorp. Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht beschikt naast hotelkamers over vijf luxe duinvilla’s. Zowel het hotel als de duinvilla’s zijn de ideale bestemming aan zee en zijn omgeven door rust en ruimte.

Middelharnis

Groene Zoom

QV1C9432
/

Omschrijving

Aan de rand van Sommelsdijk hebben wij 8 twee-onder-een-kapwoningen en 6 bouwkavels gerealiseerd.

Achthuizen

Zandweg Achthuizen

Schermafbeelding 2021 07 02 Om 15.25.28
/

Omschrijving

Zeer fraai gesitueerde kavels aan de rand van Achthuizen (Oostflakkee). Kavels voor eenieder die ruimte en polderzichten wenst!