Introductie

De Graansilo - Middelharnis

16 luxe appartementen met uitzicht over het water

bekijk het Aanbod

16 Appartementen

Estate Invest

Superieur

Graansilo gaat herrijzen op een prachtige locatie aan het havenkanaal van Middelharnis! Het project bestaat uit 16 prachtige luxe appartementen met een formidabel uitzicht over het havenkanaal van Middelharnis, het Haringvliet en weidse polderlandschappen. Het is ons een genoegen om u De Graansilo te mogen presenteren.

De ligging is werkelijk subliem; aangenaam wonen aan de rand van Middelharnis, dicht bij het dorpscentrum en prachtig uitzicht over polder en water. Deze markante plek ligt aan het havenkanaal van Middelharnis, een locatie die op dit moment niet de aandacht krijgt die het verdient.

De Graansilo B.V. gaat deze prachtlocatie, met de realisatie van De Graansilo, transformeren tot een unieke woonlocatie. De woonwensen van de belangstellenden zijn geïnventariseerd en verwerkt in een definitief ontwerp. Ieder appartement beschikt over een zonnig gelegen terras of balkon, een royale indeling en is van alle gemakken voorzien. Een privé parkeerplaats mag daarbij natuurlijk niet ontbreken!

Vol trots informeren we u dan ook graag verder over dit prachtige project. Middelharnis krijgt er weer een prachtige woonlocatie bij!

 

DINGEMAN VAN ES

De Graansilo B.V.

1658328789 22067 EXT Havenkanaal STP3 Avond V03
Estate Invest

Een project met geschiedenis

Bij het ontwerp is gekozen voor een uniek en hedendaags ontwerp met karakteristieke elementen. De Graansilo omvat een 16-tal schitterende riante appartementen variërend in grootte van circa 81 m2 tot 257 m2.

In het ontwerp is er extra aandacht besteed aan het creëren van buitenruimtes, hierdoor heeft ieder appartement één of meer zonnig gelegen balkons of terrassen. De indeling is zeer royaal opgezet en de appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Tevens zijn er in het ontwerp bergingen en parkeergelegenheid opgenomen, zodat ieder appartement ten minste over één privé bergruimte en één privé parkeerplaats beschikt. 

Het gevelontwerp 

Op de locatie stonden van 1957 tot 1989 ‘De Ronde Reuzen’, de graansilo’s van CAAGO (Coöperatieve Aankoop- en Afzetorganisatie Goeree-Overfl akkee). Bij het gevelontwerp van het appartementengebouw is ervoor gekozen om naadloos aan te sluiten op het reeds bestaande gebouw waarbij tevens aansluiting is gezocht op de uitstraling van de vroegere graansilo’s. Door het toepassen van karakteristieke en industriële elementen wordt er een knipoog gegeven naar het verleden. Het gebouw straalt schoonheid uit. Een juweel aan het havenkanaal van Middelharnis.

Brochure Estate Invest Oude Foto's Graansilo's2[99]
Estate Invest

Het ontwerp van De Graansilo

Een luxueuze uitstraling met industriële accenten, in combinatie met een ruime indeling en buitenruimte, en daarbij rekening houdend met de authentieke sfeer van het pand en het havenkanaal van Middelharnis; dat was voor De Graansilo B.V. het uitgangspunt voor het ontwerp van het appartementencomplex. Wij kunnen met trots zeggen dat dit uitgangspunt uiterst succesvol is toegepast in het huidige ontwerp.

De sfeervolle haven, het havenkanaal, de omgeving en de historie van de locatie gaf volop inspiratie voor het huidige ontwerp. Het eindresultaat is een prachtig complex dat zowel aandacht heeft voor de historische locatie maar kan voorzien in de moderne behoeftes.

1658328800 22067 EXT Havenkanaal Stp4 V02
Omlaag