Locatie

De Graansilo - Middelharnis

16 luxe appartementen met uitzicht over het water

bekijk het Aanbod

16 Appartementen

Estate Invest

Een geweldige locatie

Wonen in De Graansilo wordt echt geweldig. Naast alle praktische en luxe voordelen van het complex is de ligging ook nog eens ideaal.

Even buiten ontspannen kan letterlijk meteen voor de deur. Heerlijk al kletsend op een bankje naar de bootjes kijken. Je wandelt of fi ets met gemak naar het strandje aan het Haringvliet of naar een gezellig terrasje in het centrum voor de afwisseling. Genieten met een hoofdletter ‘G’ dus!

Schermafbeelding 2022 08 18 Om 13.33.57
Estate Invest

GOEREE-OVERFLAKKEE - wonen op een eiland

Ontdek het prachtige landschap van et prachtige landschap van Goeree-Overflakkee. De uitgestrekte polders, de bossen en dikke rietkragen langs de kreken en slikken. De natuur is hier nooit ver weg.

Omgeven door het zoete water van het zoete water van het Haringvliet in het noorden, het zilte water van de Grevelingen in het zuiden en de golvende Noordzee in het westen, vormt het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee een schitterend overgangsgebied van de drukke Randstad naar het rustieke platteland. Rust en ruimte zijn hier nog volop te vinden. De stranden, de natuurgebieden en de uitgestrekte polderpolders, samen met het aan alle kanten aanwezige water en de vele historische en karakteristieke dorpen zorgen ervoor dat het
op Goeree-Overflakkee goed wonen, werken en recreëren is.

Schermafbeelding 2022 08 18 Om 13.23.52
Estate Invest

MIDDELHARNIS - gemoedelijke sfeer

Dankzij de ligging in het midden van het eiland en de aanwezigheid van een groot winkelbestand vervult Middelharnis een centrumfunctie op Goeree-Overflakkee. 

Het gezellige winkelcentrum D’n Diek omvat een zeer ruim winkelaanbod die op en rond de charmante winkeldijk te vinden zijn. De haven van Middelharnis beschikt over een sfeervolle jachthaven welke toegang geeft tot het Haringvliet middels het havenkanaal waaraan De Graansilo is gesitueerd. Aan de haven zijn diverse kwalitatief goede restaurants te vinden en de oude pakhuizen in en rondom het havengebied laten de rijke historie van Middelharnis zien. Een werkelijk prachtige en unieke plek om te wonen.

278581844 2199574640202849 3854850045828074247 N
Omlaag